Switch mee van energieleverancier.

Aangemaakt op november 10, 2018

Switch mee van energieleverancier

9 november 2018

Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook fors besparen op de energiefactuur door te veranderen van contract. Veranderen van energiecontract is gratis en heel eenvoudig. Maar kiezen welke leverancier en welk energiecontract het best bij jou en jouw behoeften past, is niet zo eenvoudig. Om daar bij te helpen, organiseren de Energiesnoeiers voor de tweede maal de Switch-campagne. Iedereen is immers blij met een lagere energiefactuur!

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers? Noteer je meterstanden en kom op dinsdag 20 november 2018 tussen 9 en 12 uur met je eindafrekeningsfactuur voor gas en elektriciteit naar Sociaal Huis De Wegwijzer, Kloosterstraat 10, 1745 Opwijk. De Energiesnoeiers geven professioneel advies, begeleiden je gratis bij de overstap en jij gaat naar huis met een voordeliger energiecontract!

Wil je al een afspraak maken? Of heb je andere vragen?                                                        T 0800 113 41 – E dewegwijzer@opwijk.be.

Meer info:

Sociaal Huis De Wegwijzer – Kloosterstraat 10 – 1745 Opwijk.                                                    T 0800 113 41 – E dewegwijzer@opwijk.be

 

  • 1

    Sociaal Huis De Wegwijzer - Kloosterstraat 10 - 1745 Opwijk.

  • Chart track

    2

    Switch mee van energieleverancier.

Current track

Title

Artist