Colruyt opent gloednieuwe winkel in Opwijk op locatie OKay

Geschreven door op september 15, 2018

Beste Luisteraars

Op zaterdag 15/09/2018 hadden wij van FamilieRadio – Enjoy-Fm  tussen 10 en 11 uur een interview met de

verantwoordelijke van de nieuwe COLRUYT in OPWIJK;

 

“In Opwijk zijn de voorbije jaren veel nieuwe gezinnen komen wonen”, zegt woordvoerder ERIK DE VOS  van Colruyt. “Daardoor werd het ook noodzakelijk om het winkelconcept aan te passen. Een Okay is eigenlijk bedoeld als buurtwinkel waar je snel je boodschappen kan doen. Bij Colruyt is het aanbod veel groter en komen gezinnen langs om meteen voedingswaren voor een hele week te kopen. Omdat het dorp zo sterk gegroeid is, kunnen we daar met deze Colruyt een antwoord op bieden.”

De winkel werd uitgebreid van 600 naar 1.000 vierkante meter. En ook de parking werd vergroot. “We gaan van 35 naar 100 parkeerplaatsen”, zegt ERIK . “De uitbreiding van de winkel werd gerealiseerd op een grasveld dat ook al eigendom was van Colruyt. We werven meteen ook elf nieuwe medewerkers aan.”

Zo zal er ook vers zijn in onze winkel want Colruyt biedt straks ook meer producten aan dan het klein Okay-zusje. “In de versmarkt worden dagelijks verse groenten en fruit geleverd”, zegt gerant Erik De Vos. “En voor vers vlees kunnen klanten terecht in de beenhouwerij met zelfbediening, waar de beenhouwers het vlees ter plaatse versnijden. De klanten zien hen aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling.”

Er zal een team klaarstaan van ongeveer 30 tal mensen om jullie naar harte wens te bedienen.

Je kan er ook van maandag tot zaterdag terecht an 8.30 uur tot 20.00uur , en zelf op vrijdag doen we daar graag nog een uurtje bij dus tot 21.00uur

Op maandag 17 september opent de  Colruyt-winkel de deuren in Opwijk. De volledig nieuwe supermarkt bevindt zich op dezelfde locatie als de Okay-buurtwinkel, die te klein geworden was om de klanten optimaal te bedienen.

 

Colruyt Opwijk
Steenweg op Merchtem 137
1745 Opwijk

 

De medewerkers van het programma goedemorgen morgen danken voor het opluisteren van hun programma tussen 9 en 12 uur.

 

HET FamilieRadio- Enjoy-Fm Team

Ron , Jan en Melina.


Current track

Title

Artist