Livwell : De ergonomische werk -en bureaustoelen van SpinaliS helpen ech..

Geschreven door op oktober 8, 2020

Bij Hans & Hilde van  Livwell bvba in de Meerstraat 59A te Londerzeel kun je alle modellen van de SpinaliS-stoelen testen. Hans en Hilde zijn de Officiële Invoerder van Spinalis. Dus,… zoek je een bureaustoel die echt helpt, dan moet je bij Livwell zijn.

 

U zoekt een bureaustoel die u fit en gezond houdt?

 

SpinaliS voorkomt rugklachten

 

Ergonomische werk – en bureaustoelen van Spinalis voorkomen rugklachten. De zitbal werking zorgt er namelijk voor dat u automatisch rechtop zit en uw rug- en buikspieren traint. Lage rugpijn en hernia klachten worden hiermee voorkomen. Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis werk- of bureaustoel is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt  Spinalis ergonomische bureaustoelen van andere merken ergonomische bureaustoelen.

SpinaliS voor het behoud of herstel van uw vitaliteit

 

Op de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis beweegt de zitting mee met de bewegingen van uw lichaam en waardoor  u  ongemerkt de hele dag actief in beweging blijft. Dit voorkomt of vermindert rugklachten.

Bezoek ons webshop…

 

 

 

Livwell -SpinaliS-FamilieRadio Enjoy-Fm-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actieve ergon
 

 

SpinaliS vermindert rugklachten

De ergonomische werk -en bureaustoelen van Spinalis helpen u van de pijn af. Doordat de dynamische zitting van de bureaustoel meebeweegt met de bewegingen van uw lichaam wordt u rug minder belast. Dit meebewegen van uw lichaam is vergelijkbaar met het actieve zitten op een zitbal bij de fysiotherapeut.  Het is niet voor niks dat het gebruik van de zitbal door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractors en fysiotherapeuten, niet alleen wordt geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.U zoekt een bureaustoel die u fit en gezond houdt?

SpinaliS voor het behoud of herstel van uw vitaliteit

 

 

The best place to fix your sit problems….

Livwell -SpinaliS-FamilieRadio Enjoy-Fm-
CONTACTGEGEVENS

Livwell bvba


BE 0895.252.194

Meerstraat 59a


1840 Londerzeel

info@livwell.be

+32 (0)3.866.25.75

Current track

Title

Artist