Meesterlijke saloncondities -In de showroom en op het Autosalon.

Geschreven door op januari 8, 2020

THE BEST CHOICE FOR A NEW CAR .

Mazda Vanborm

Meesterlijke saloncondities -In de showroom en op het Autosalon.

Van 10 tot 19 januari stellen we onze mooiste modellen aan u voor op het Autosalon. Of kom langs in de showroom en geniet van onze meesterlijke saloncondities gedurende de hele maand januari!

Op 10 januari opent het 98ste Autosalon haar deuren voor het grote publiek. In Paleis 6 stellen we graag al onze huidige modellen aan u voor. Maar we gaan zelfs een stap verder. Zo maakt de volledig elektrische All-New Mazda MX-30 zijn Europese première op Belgische grond. Dit is de enige kans om de wagen in het echt te zien voor hij in de tweede helft van 2020 in onze showroom landt.

U wilt niets missen over deze elektrische Mazda? Schrijf u in om alle updates als eerste te ontvangen.

 

All-New Mazda MX-30

Naast ons uitgebreide SUV-gamma is ook de Mazda2 2020 van de partij. Deze dynamische stadswagen kreeg niet alleen een vernieuwd uiterlijk aangemeten, maar geniet nu van nog meer technologie en veiligheidsuitrusting aan boord.

Kortom, of u nu kiest voor een ruime SUV, dynamische stadswagen of pure roadster, bij Mazda vindt u de auto die u wilt. Met meesterlijke saloncondities erbovenop! Tot binnenkort in de showroom of op het Salon.

Meer info : https://vanborm.mazda.be/nl/nieuws

 

 


Current track

Title

Artist